WEBTEKST TIL PROFESSIONEL HJEMMESIDE

Teksten på din hjemmeside er nu den mest vigtige. Ting. Overhovedet.


Få et website, hvor dine kunder
husker DIG – selvom de lige har besøgt 5 andre hjemmesider.

 

Mange af os går op i visuel identitet, for grafik betyder meget (alt?) for vores umiddelbare oplevelse.

MEN:

Når vi har forholdt os til dét – det tager ca. 20 sekunder – tager indholdet over, og det er dén der afgør, om din hjemmeside taler til dine kunder eller ej. Om de får tillid til dig eller ej. Om de køber af dig eller ej.

Opskriften er, at du ved (ikke tror, men ved), hvad der optager dine kernekunder. Og at du møder dem i deres ønske om at blive lyttet til og føle sig forstået.

SÅ skiller du dig ud – og SÅ følger de dig.


Lad mig hjælpe dig med tekst, når …

 • Du har brug for webtekst til en helt ny hjemmeside, hvor du brænder IGENNEM. Og hvor din mission, salgspsykologi og autentiske stemme går op i en højere enhed.
 • Du vil opdatere din virksomheds hjemmeside med indhold, der afspejler jeres model af verden, og som gør det nemt at sige JA.
 • Du har ret godt styr på jeres budskaber … næsten. Du har brug for kvalificeret sparring, der udfordrer jer til at komme op på det niveau, hvor I hører hjemme.
 • Den nuværende hjemmeside er SÅ langt fra det, du ønsker. Det kan KUN gå for langsomt med at få en professionel hjemmeside, der matcher jer.
 • Du har brug for skarpe landingpages med overskrifter, tekst og indhold, som rammer din målgruppe i hjertet – og sælger varen.
 • Du tænker, at I kan skrive webteksten selv. I kender jo jeres forretning indefra. MEN. Du er klar over, at en professionel tekstforfatter finder jeres essens og skaffer langt bedre resultater, på meget kort tid.

”Merete har en evne ud over det sædvanlige til at få ens passion ned på skrift, så det oser af personlighed. Hendes evne til at fordybe sig har givet mig en indsigt af en anden verden. Dét, at hun vil helt ind til benet, få fat i kernen – og betydningen af at kunne brande sin business med få, stærke ord – synes jeg, at hun er unik til.”
– Pia Bjerregård 

“Selvom jeg er i kommunikationsbranchen og lever af at sælge kommunikation, så skal man kende sine begrænsninger. Jeg har brugt Merete til at forfatte tekster til hjemmeside og flyer, og glæder mig altid til at få tekst retur, for det får mig altid til at smile. Merete’s tekster rammer plet hver gang, og hun skriver, så man får lyst til at læse mere.”
– Søren Lykke / www.webtimiser.dk


1, 2, 3, 4 – Sådan kommer du (hurtigt) i mål:

 1. Inden vores første telefonsamtale modtager du en spørgeguide. Dine svar bringer vigtige og nødvendige overvejelser i spil.
 2. Vi har en uddybende telefonsamtale – eller fysisk møde – hvor vi diskuterer blindspots, problemstillinger og konverterende ændringer på hjemmesiden.
 3. Du modtager et gennemarbejdet tekstudkast.
 4. Vi gør status, og jeg finjusterer den færdige webtekst.

Under hele processen får du kompromisløs sparring af en kommunikationsmentor, der gør op med floskler, snik-snak og ‘plejer’. Og vi fortsætter, til du er tilfreds.

”I forbindelse med min nye hjemmeside havde jeg brug for, at mit budskab var direkte og autentisk, så det matcher det, jeg står for – og det jeg udbyder. Det er til fulde blevet indfriet med Merete som min tekstforfatter. Merete’s tilgang til opgaven er yderst troværdig. Hun satte sig hurtigt i min situation, er meget nærværende undervejs i processen, og er klar og ærlig i hendes tilbagemeldinger.”
– Bente Tranekær / www.tranekaer-consult.dk


Pris for webtekst til professionel hjemmeside?

Det afhænger af hjemmesidens omfang.

Ring til mig i dag på T. 26 66 66 13. Eller skriv til mig her. Det koster ingenting. Og det er et hundrede procent uforpligtende.

”Merete laver et meget grundigt forarbejde, hvor hun har indrammet vores virksomheds sjæl. Først derefter har hun skrevet teksterne – korte, præcise og friske.”
– Charlotte Christiansen / www.acubiz.dk

De obligatoriske felter har en stjerne (*).

  Dit navn*

  Din e-mail*

  Din webadresse

  Din udfordring*

  Meretevandenberg.dk bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. Og til at indsamle data til Google Analytics.
  Acceptér Cookies
  x