Andre siger

Det siger andre:

 

En af de bedste investeringer

“Merete har hjulpet mig med at skrive tydelige og personlige tekster til mine web-aktiviteter. Processen med Merete er utrolig enkel og effektiv. Det koster ikke meget af min sparsomme tid, og jeg har fået meget udbytterig konsulentbistand af hende. Det er en af de bedste investeringer, jeg har gjort i forhold til markedsføring i mange år. Jeg føler mig meget heldig, at jeg ”fandt” hende. Hun er bare så dygtig.”

Louise Vælds / www.louisevaelds.dk  

Hurtig, effektiv og går aldrig på kompromis

“Merete er en helt igennem unik og enestående samarbejdspartner, når der skal tænkes nyt. Jeg er så heldig at arbejde tæt sammen med hende i det daglige, og det er en ren fornøjelse. Merete er direkte, lyttende og sublim dygtig til at fange ønsker og budskaber, der kan gemme sig i talestrømmen om visioner og mål. Merete er hurtig, effektiv og går aldrig på kompromis med kvaliteten.”

Karina Pihl

Den skarpeste pen på skrivebordet

“Indlevende og intuitiv. Den skarpeste pen på skrivebordet. Det er Merete. Det er en stor ære og fornøjelse at give Merete mine varmeste anbefalinger!”

Ulrich Søgaard / www.egentlig.dk

De flotteste tekster

“Med sin fine indlevelse og dygtige ekspertise, formår Merete med skarphed at lave de flotteste tekster. Jeg kan på det varmeste anbefale Merete!”

Susanne Vang / www.opbakning.dk

Ærlig. Direkte. Og knivskarp.

“Ærlig. Direkte. Og knivskarp. Det er kort fortalt sådan, jeg har oplevet Merete som sparringspartner på ny webtekst. Jeg er vild med Merete’s tilgang til kommunikation og giver hende mine varmeste anbefalinger – hvad enten du har brug for en forfatter til helt ny tekst eller nye øjne på dine egne tekster.”

Anne Katrine Skovenborg / www.c3consulting.dk

Det er en fornøjelse at modtage så gennemarbejdet materiale

“Merete viser stor indlevelse i kunden. Hun stiller skarpe spørgsmål, som er hendes grundlag for tekster og budskaber, der kan mærkes. Det er en fornøjelse at modtage så gennemarbejdet materiale i vores samarbejde omkring brochurer og anden markedsføringsmateriale til fælles kunder.”

Mette Stormes / www.stormes.dk

Rammer plet hver gang

temp-soren (1)

“Selvom jeg er i kommunikationsbranchen, skal man kende sine begrænsninger. Jeg sælger det visuelle, og får hjælp til det skrevne. Jeg har brugt Merete til at forfatte tekster, og jeg glæder mig altid til at få tekst retur, for det får mig altid til at smile. Hendes tekster rammer plet hver gang, og hun skriver, så man får lyst til at læse mere (og det siger ikke så lidt).

Det skal tilføjes, at jeg selv er kritisk, og gerne vil gå i (små) detaljer,
men det er meget lidt jeg kan finde, når det kommer fra Merete.”

Søren Lykke / www.webtimiser.dk

Min bogs jordemoder og gudmor

“Merete har i den grad tilført mig og min virksomhed værdi. Med sit passionerede og detaljeorienterede øje har hun læst mig og mine værdier som en åben bog, og bragt mit bogprojekt op på et højere niveau, end jeg nogensinde ville have drømt om.

Hun er en fabelagtig sparringspartner, og har fået mine øjne op for, hvor meget kommunikation kan flytte min virksomhed.
Jeg kan ikke forestille mig en mere kompetent styrkvinde ved roret.
Hun er min bogs jordemoder og gudmor.”

Heidi Larsen / www.plus7.dk

Få der er lige så skarpe som Merete

“Jeg har brugt Merete til at give mig feedback på ’PR Boot Camp’ – Danmarks første online PR-kursus. Hendes feedback var skarpt, konstruktivt og i den grad brugbart med super præcise forslag til ændringer.

Der findes mange, der kan give feedback på webtekst, men kun få er lige så skarpe som Merete. Jeg kan på det varmeste anbefale hende til selvstændige, der vil have skærpet deres hjemmesider – eller virksomheder, der har et større arsenal af tekster, som trænger til mere end et forårstjek.

Uffe Erup Larsen / www.samurai-pr.dk

En stjerne til tekster

“Merete er en stjerne til at jonglere med tekster og give dem liv og mening. Hun er kreativ, skarp med pennen og god til at skære helt ind til benet, så du får meget mere, end du havde regnet med … sagt med meget færre ord. Hun kigger ikke kun på den tekst, der arbejdes med.
Hun ser på helheden.”

Cathrine Herskind /www.byherskind.dk

 

Vil du have fat i mig? Kontakt mig

Meretevandenberg.dk bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. Og til at indsamle data til Google Analytics.
Acceptér Cookies
x