INTENSIV TEKST-SPARRING

Intensiv tekst-sparring:
FÅ SPARRING PÅ TEKST OG STYR PÅ DIT BUDSKAB

Definér din historie, din kernekunde, dit koncept og dit budskab.
Èn gang for alle.

 

Den vigtigste ting at huske, når du holder topmøde i din forretning, er … at det er en forretning!

Det betyder, at det ENESTE, der er værd at fokusere på, er at finde og dyrke de nøglekunder, der oplever allermest glæde ved at købe gode ting af dig.

Du må finde dit enestående og meningsfulde Blue Ocean. Definere det rette format for dine produkter. Bygge (ægte) relationer til dine kunder. Og arbejde i at få flere nye kunder ved hjælp af dem, du allerede har.

Og det kan kun gå for langsomt. Du oplever ikke flow, før det er på plads.

Du skal være så god, at de ikke ignorerer dig.


Få sparring på din tekst, når …

 • Du har svært ved at definere, hvad du skal sige, skrive og udvikle, så du får loyale kunder. Du har brug for at identificere, hvem der i virkeligheden er dine kernekunder.
 • Du kan ikke få nerve i din tekst, når du skriver. Det føles konstrueret og slet ikke, som du ser dig selv. Du har brug for hjælp til at finde din egen, autentiske tone, der rigtig brænder igennem.
 • Du vil skærpe dit blik for, hvorfor din hjemmeside ikke giver dig den opmærksomhed og det salg, du drømmer om. Du vil have en præcis og meningsfuld webstrategi for, hvad du skal skrive hvor på din hjemmeside.
 • Du er træt af al den snak om at ‘finde sin niche’. Du arbejder ud fra et helt andet mindset: Dit personlige kald. Dit livsformål. Du vil træde i karakter med dine meninger og holdninger og produkter, der ikke ligner noget som helst andet på markedet.
 • Du arbejder for de kunder, der kontakter dig. Du savner kontrol over, hvem du arbejder for – og hvilke produkter du leverer. Du har brug for at udvikle et ind-til-benet koncept, der passer 100% til dem, du kan hjælpe mest.

”Merete har en særlig evne til at se, mærke og definere hvem du er, og hvad du står for som person – samtidig med, at hun lader det være op dig alene, hvordan du definerer din forretning og dit budskab. Hun er meget vedholdende, og giver dig troen og styrken til at gennemføre dine tiltag, hvis du selv skulle komme i tvivl.”

Helle Kragh / Helle Kragh Coaching  

Sådan foregår tekst-sparring:

 • Du modtager en afklarende spørgeguide, som hjælper mig til at forstå dit formål, din kernekunde og dit produkt. Dine svar er din forberedelse og starter din budskabsafklaring. Nu er du allerede i fuld gang…
 • Jeg forbereder mig på baggrund af dine svar og en analyse af din hjemmeside.
 • Vi mødes til en fokuseret samtale-session (eventuelt på Skype), hvor vi gennemgår budskabsramme, struktur på din hjemmeside og alle de elementer, som du helt oplagt bør zoome ind på i din forretning.
 • Bagefter får du en komplet PDF med alt, hvad vi taler om: Anbefalinger, gode råd (råt for usødet), eksempler på tekstafsnit og forslag til de næste, naturlige tiltag på at komme videre.

Med tekst-sparring får du et intensivt 1:1 samarbejde med en kommunikationsmentor, der arbejder kompromisløst med kundeforståelse, konceptudvikling og tekstforfatning, der tiltrækker de kunder, du ALLERHELST vil arbejde sammen med.

Du får samtidig adgang til mit netværk af stærke ressourcepersoner, der har samme tilgang til forretning som mig – og dig.

“Jeg har fået skåret en masse fyld fra, som stod og larmede og forvirrede potentielle kunder. Merete gør budskaber tydelige og vedkommende, og hun har mange gode og konstruktive input til små ændringer med stor effekt.”
– Lisbeth Fruensgaard / www.lisbethfruensgaard.dk

”Merete’s feedback var skarp, konstruktiv og i den grad brugbart med super præcise forslag til ændringer og omformuleringer. ”
– Uffe Erup Larsen / www.samurai-pr.dk

”Merete har en fantastisk evne til at spore sig ind på dit forretningsområde. Hun er præcis, når hun guider og peger på, hvordan du her og nu kan forbedre din måde at kommunikere på din hjemmeside.”
– Charlotte Buch


Pris for sparring på tekst:

3.900 kroner + moms (og alle pengene værd. Din investering er mindre end udgiften til den netværksgruppe, du ikke har fået meget ud af.)

Og du skal handle nu, for du HAR allerede prøvet at komme i mål med det her længe …

 • Cirklet omkring, hvad det egentlig er, du leverer til dine kunder.
 • Været på alverdens foredrag, seminarer, webinarer, iværksætterkurser og udviklingsforløb.
 • Blevet bombarderet med do’s & dont’s fra guruer – men alligevel har du ikke fået din afklaring på plads.
 • Og nu ligger du efterhånden søvnløs over, at du er NØDT TIL at få ringet ud virksomheder, så der kommer penge i kassen.

”Merete var min ‘ven i nøden’, da løbende tekst-tilpasninger på mit website var løbet løbsk. Tre e-mail udvekslinger og en lille uge senere er der tekstmæssigt overblik og klarhed. Merete stiller spørgsmål, giver fantastiske råd (også udover tekst), og twister mit eget tekstoplæg, så jeg bliver klar i spyttet. Absolut ikke sidste gang jeg får sparring fra denne über-kompetente dame.”

Hanne Alsen / workatlife.dk

“Kompetent, ærlig og nærværende. Merete var virkelig velforberedt, nærværende og lydhør, og kom med konkrete input, jeg kunne bruge med det samme! Skønt at opleve, hvordan hun grundigt havde sat sig ind i tingene omkring mit firma/branche, og på en tillidsvækkende måde gav feedback, der byggede op, gav energi og inspirerede.

Jeg oplever det som en nødvendig investering, hvis man virkelig vil noget med sit firma.”
– Kathrine Christensen / www.kathrinechristensen.dk

Skal vi gøre noget ved det?

Ring til mig i dag på T. 26 66 66 13 eller kontakt mig her:  

De obligatoriske felter har en stjerne (*).

  Dit navn*

  Din e-mail*

  Din webadresse

  Din udfordring*

  Meretevandenberg.dk bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. Og til at indsamle data til Google Analytics.
  Acceptér Cookies
  x