PROFESSIONEL LINKEDIN-PROFIL

Gør LinkedIn til en netværksmagnet, der tiltrækker nye opgaver og nye samarbejdspartnere

JO! Dit netværk er sindssygt nysgerrige for at se,
hvad du er for én – og NEJ! Dit arbejde taler ikke for sig selv.

 

På din LinkedIn-profil har du ALLE muligheder for at gøre dig gældende og præsentere dig selv, som du gør det i det personlige møde.

Du kan byde indenfor i dit univers. Dele, hvordan du arbejder. Vise, hvad du er god til og brænder for. Og fortælle din personlige historie.

Dét giver den en helt anderledes menneskelig vinkel på dig som en interessant ressource. En meget, meget overbevisende vinkel.


PROFESSIONEL LINKEDIN-PROFIL er oplagt, når …     

 • Du ved, at personlig branding er blevet et vilkår. Du har bare svært ved at beskrive og sælge dig selv. Du har brug for en profil med nærværskraft, der hurtigt opbygger et godt netværk.
 • Du er TRÆT af, at din LinkedIn-profil ikke afspejler det kompetente menneske, du er. Du vil have en professionel LinkedIn-profil, du er stolt af – og som er startskuddet til, at du poster indlæg på Linkedin.
 • Du kan selv flikke en profil sammen. Hvis du havde tid. Og satte dig ind i det. Men selvom du vil, får du det ikke gjort. Du har brug for en, der fixer det. NU – og uden, at der går tid fra dig.
 • Du er klar til nye job- og konsulentopgaver, og vil frem i solen. Du har brug for en skarp og søgbar profil, så andre helt oplagt tænker dig ind i nye sammenhænge.

“Jeg er fuldstændig imponeret!! Det er en super tekst. Jeg er så taknemmelig for din hjælp. Der er allerede 59, der har været inde og se min profil. Det er da meget godt!”
Vibeke Bredsgaard

“Du har i dag gjort mig glad, og har 200% indfriet mine forventninger. Jeg glæder mig vildt til at komme videre med LinkedIn og nyt website.”
Flemming Møller Schou

“1000 tak for den fine profil. Den repræsenterer lige mig og det, jeg er. Hvor er du bare super dygtig. Jeg er virkelig glad for den. Jeg vil helt sikkert bruge dig igen, når jeg skal til at brande min virksomhed.”
Joan Helle Jørgensen

“Det rammer mig, og den tekst er jeg GLAD for. Tak for snakken om, hvad der skulle til. Det her er lige mig.”
Peter Hald

 

En investering, der gør en verden til forskel for dine netværksmuligheder:

Personlig LinkedIn-profil

 • Forud for et afklarende telefoninterview får du en personlig spørgeguide via mail. Analysen udgør din forberedelse, og processen er nu allerede godt i gang.
 • Vi holder et intensivt telefoninterview på baggrund af dine svar på spørgeguiden – ca. 45 minutter.
  (Alt, hvad du fortæller mig, er fortroligt).
 • Du får tekst til din nye profil pr. mail + værdifulde forslag til opsætning (Vi er færdige, når du er tilfreds).
3.800 kr.+moms

TILKØB: Online-opsætning af LinkedIn-profil

 • Jeg opsætter din nye profil, så den står knivskarpt. (Du kan vælge at nulstille din adgangskode bagefter).

900 kr.+moms

“Merete har hjulpet mig med opsætning af min profil, og den er blevet bedre, end jeg havde turde håbe på. Jeg har sjældent mødt én, der er så meget til stede – og med så stor indsigtsevne i og omkring et menneske.”
Ole Madsen

“I forbindelse med en ændret jobsituation oprettede jeg en Linkedin-profil, men var ikke tilfreds. Den druknede i mængden. Merete kom op med en tekst, der afspejlede, hvem jeg er – og hvad mit budskab var.

Jeg får mange interessante kontakter på baggrund af min nye profil, og nyder i dag stor glæde af det netværk, den har været med til at opbygge. Behøver jeg at skrive, at jeg ikke er jobsøgende…?”
Dan Crohn

 

Er det nu, du skal have gjort noget ved DIN LinkedIn-profil?

Så kontakt mig. Det bliver du (hånden på hjertet) glad for. 

  Dit navn*

  Din e-mail*

  Din webadresse

  Din udfordring*

  Meretevandenberg.dk bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. Og til at indsamle data til Google Analytics.
  Acceptér Cookies
  x