FAST SAMARBEJDE MED FREELANCE TEKSTFORFATTER

Fast samarbejde med en freelance tekstforfatter?

Branding handler om, hvad du gør. Du må gøre ting.

 

Motiverende nyhedsbreve, tillidsvækkende kundecases, overbevisende salgsmaterialer og landingpages – alt sammen ting, der opbygger dine kunders tillid.

MEN – ja, der er et men – det er en kunst at skrive indhold med værdi for dine kunder. Og det er en udfordring at (gen)opfinde sine egne budskaber.
 

Lad mig hjælpe, når …

  • Du vil være synlig og have konsistens i jeres kommunikation. Du har brug for en højrehånd, der kender dig og virksomheden indefra, og som løbende ajourfører hjemmesiden og udvikler de salgsmaterialer, du har brug for.
  • Du ved, at stærke kundecases, der viser den store forskel, du har gjort for kunden … det overbeviser. Du vil løbende have lavet kundecases med nerve, når du afslutter et godt samarbejde.
  • Du har en ambition om at sende nyhedsbreve – men du får det ikke gjort. Du har brug for en, der tager fat i dig, og laver færdige udkast – uden at stjæle din tid.
  • Du vil have produceret løbende content, der viser, hvem I er – og som opbygger engagement, tillid og kendskab til virksomheden.

Og er et samarbejde altid bygget op, så det matcher præcist din situation – uanset om du sælger fysiske produkter, ydelser eller rådgivning?

Selvfølgelig.

”Hold kæft, hvor er det godt. Den pressemeddelelse bør de da mindst give en hel forside på.”
René de la Cruz / Kongskilde Friluftsgård 

”Merete er en fabelagtig sparringspartner, og har fået mine øjne op for, hvor meget kommunikation kan flytte min virksomhed i den rigtige retning. Jeg kan ikke forestille mig en mere kompetent styrkvinde ved roret. Hun er min bogs jordemoder og gudmor.”
Heidi Larsen / www.plus7.dk

”Merete er en stjerne til at jonglere med tekster og give dem liv og mening. Hun er kreativ, skarp med pennen og god til at skære helt ind til benet, så du får meget mere, end du havde regnet med… sagt med meget færre ord. Hun kigger ikke kun på den tekst, der skal arbejdes med. Hun ser på helheden, og er god til at komme med forslag til nye måder at præsentere din virksomhed på.”
Cathrine Herskind / www.byherskind.dk

*

Timepris  750 kr.+moms 

Brug for prisidé på en opgave? Kontakt mig

Meretevandenberg.dk bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. Og til at indsamle data til Google Analytics.
Acceptér Cookies
x