BRAND TJEK

Få feedback af en kommunikationsmentor,
der ser dit budskab fra den
vigtigste
vinkel: Dine kunders.

Dine kunder leder ikke efter dem, der kan alt muligt.
De leder efter specialister.

 

Selvom vi er nok så vågne og bevidste, er det svært at træde ud af vores egen virkelighed og se kritisk på os selv og vores forretning.

Tæt på umuligt.

Tryghedszoner, vaner, mønstre, vores personlige historie – alt sammen giver tågesyn og lægger røgslør for, hvordan vi møder vores kunder.

Med et BRAND TJEK skærper du dit blik for, hvorfor din hjemmeside ikke giver dig den opmærksomhed og det salg, du drømmer om. Og du får en guldmine af input til ting, som du nemt og helt oplagt bør zoome ind på i din forretning.


BRAND TJEK er oplagt, når …

  • Du er usikker på, om dine budskaber gør indtryk og overbeviser. Du har brug for en helhedsvurdering af din hjemmeside – og forslag til, hvad du med stor succes også kan gøre.
  • Du har ikke nok trafik på din hjemmeside – og den der er, giver ikke (nok) salg eller tilmeldinger til dit nyhedsbrev. Du har brug for et helikoptersyn på, hvordan du tiltrækker flere kunder, så mere sælger sig selv.
  • Du er kørt fast i din markedsføring, og er TRÆT af, at du ikke kan se vejen frem. Du vil have en præcis og meningsfuld webstrategi for, hvordan du kommer videre.
“Jeg har fået skåret en masse fyld fra, som stod og larmede og forvirrede potentielle kunder. Merete gør budskaber tydelige og vedkommende, og hun har mange gode og konstruktive input til små ændringer med stor effekt.”
– Lisbeth Fruensgaard / www.lisbethfruensgaard.dk

”Merete’s feedback var skarp, konstruktiv og i den grad brugbart med super præcise forslag til ændringer og omformuleringer. ”
– Uffe Erup Larsen / www.samurai-pr.dk

”Merete har en fantastisk evne til at spore sig ind på dit forretningsområde. Hun er præcis, når hun guider og peger på, hvordan du her og nu kan forbedre din måde at kommunikere på din hjemmeside.”
– Charlotte Buch

Sådan foregår BRAND TJEK:

  • Forud for dit Brand Tjek får du en afklarende Brand Tjek-analyse, som hjælper mig til at forstå dit formål, din kernekunde og dit produkt
  • Jeg forbereder mig grundigt på baggrund af dine svar og en analyse af din hjemmeside
  • Vi mødes til en fokuseret samtale-session på Skype, hvor jeg gennemgår alle de elementer, der gør forskel for dit salg uden dyre investeringer (ca. 1 time – men vi fortsætter, til vi er færdige)
  • Efter vores samtale får du en komplet PDF-guide med alt, hvad vi taler om – og en vejledning i, hvordan du får indarbejdet det hele på din hjemmeside

Pris for BRAND TJEK:

1.900,- kr. + moms. (Det er hurtigt tjent hjem)

“Kompetent, ærlig og nærværende – sådan oplevede jeg Merete på mit meget givende sparringsmøde! Hun var virkelig velforberedt, nærværende og lydhør, og kom med konkrete input, jeg kunne bruge med det samme! Skønt at opleve, hvordan hun grundigt havde sat sig ind i tingene omkring mit firma/branche, og på en tillidsvækkende måde gav feedback, der byggede op, gav energi og inspirerede.

Jeg oplever det som en nødvendig investering, hvis man virkelig vil noget med sit firma.”
– Kathrine Christensen / www.kathrinechristensen.dk

Skal vi gøre noget ved det?

Så kontakt mig i formularen nedenfor …

De obligatoriske felter har en stjerne (*).

Dit navn*

Din e-mail*

Din webadresse

Din udfordring*

 

Meretevandenberg.dk bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. Og til at indsamle data til Google Analytics.
Acceptér Cookies
x