WEBTEKST TIL NY HJEMMESIDE

Få en hjemmeside, hvor jeres
kunder
husker JER – selvom de
lige har besøgt 5 andre websites


Webteksten på jeres hjemmeside er nu den mest vigtige. Ting. Overhovedet.

 

Mange af os går op i visuel identitet, for grafik betyder meget (alt?) for vores umiddelbare oplevelse.

MEN:

Når vi har forholdt os til dét – det tager ca. 20 sekunder – tager webteksten over, og det er dén der afgør, om jeres hjemmeside taler til jeres kunder eller ej. Om de får tillid til jer eller ej. Om de køber af jer eller ej.

Opskriften er, at I ved (ikke tror, men ved), hvad der optager jeres kernekunder. Og at I møder dem i deres ønske om at blive lyttet til og føle sig forstået.

SÅ skiller I jer ud – og SÅ følger de jer.


Investér i “WEBTEKST TIL NY HJEMMESIDE”, når …

 • Du vil opdatere virksomhedens hjemmeside med ny webtekst eller have webtekst til en helt ny hjemmeside, hvor I brænder IGENNEM. Du har brug for ord og indhold, der afspejler jeres model af verden, og som gør det nemt at sige JA.
 • Du har ret godt styr på jeres budskaber … næsten. Du har brug for kvalificeret sparring, der udfordrer jer til at komme op på det niveau, hvor I hører hjemme.
 • Den nuværende hjemmeside er SÅ langt fra det, du ønsker. Det kan KUN gå for langsomt med at få et professionelt website, der matcher jer.
 • Du tænker, at I kan skrive webteksten selv, fordi I kender jeres forretning indefra. MEN – du er klar over, at en professionel samarbejdspartner finder jeres essens og kan skaffe langt bedre resultater, på meget kort tid.

”Merete har en evne ud over det sædvanlige til at få ens passion ned på skrift, så det oser af personlighed. Hendes evne til at fordybe sig har givet mig en indsigt af en anden verden. Dét, at hun vil helt ind til benet, få fat i kernen – og betydningen af at kunne brande sin business med få, stærke ord – synes jeg, at hun er unik til.”
– Pia Bjerregård 

“Selvom jeg er i kommunikationsbranchen og lever af at sælge kommunikation, så skal man kende sine begrænsninger. Jeg har brugt Merete til at forfatte tekster til hjemmeside og flyer, og glæder mig altid til at få tekst retur, for det får mig altid til at smile. Merete’s tekster rammer plet hver gang, og hun skriver, så man får lyst til at læse mere.”
– Søren Lykke / www.webtimiser.dk


Sådan kommer du hurtigt i mål:

 1. Forud for første telefonsamtale sender du jeres webadresse og eventuelt materiale, som du tænker, jeg skal se
 2. Inden vores første telefonsamtale modtager du en individuelt tilpasset spørgeguide. Dine svar bringer vigtige og nødvendige overvejelser i spil.
 3. Jeg forbereder mig på baggrund af dine svar i spørgeguiden forud for vores første telefonsamtale
 4. Vi har en uddybende telefonsamtale – eller fysisk møde – hvor vi diskuterer blindspots, problemstillinger og konverterende ændringer på hjemmesiden
 5. I nogle tilfælde gennemfører vi en skræddersyet kundeundersøgelse blandt (mulige) kunder – udvalgt af dig
 6. Du modtager et gennemarbejdet udkast til konceptuel forside og præcis webtekst til hver eneste landingpage
 7. Vi gør status pr. telefon, og jeg finjusterer den færdige webtekst, så salgspsykologi, søgeoptimering (SEO), jeres mission og jeres autentiske stemme går op i en højere enhed

Under hele processen får du kompromisløs sparring af en kommunikationsmentor, der gør op med floskler, snik-snak og ‘plejer’. Og vi fortsætter, til du er tilfreds.

”I forbindelse med min nye hjemmeside havde jeg brug for, at mit budskab var direkte og autentisk, så det matcher det, jeg står for – og det jeg udbyder. Det er til fulde blevet indfriet med Merete som min tekstforfatter. Merete’s tilgang til opgaven er yderst troværdig. Hun satte sig hurtigt i min situation, er meget nærværende undervejs i processen, og er klar og ærlig i hendes tilbagemeldinger.”
– Bente Tranekær / www.tranekaer-consult.dk


Pris for “WEBTEKST TIL NY HJEMMESIDE”?

Det afhænger af hjemmesidens omfang.

Ring til mig i dag på T. 26 66 66 13 og få et 100% uforpligtende tilbud. Eller skriv til mig her. Det koster ingenting.

”Merete laver et meget grundigt forarbejde, hvor hun har indrammet vores virksomheds sjæl. Først derefter har hun skrevet teksterne – korte, præcise og friske.”
– Charlotte Christiansen / www.acubiz.dk

De obligatoriske felter har en stjerne (*).

Dit navn*

Din e-mail*

Din webadresse

Din udfordring*

Meretevandenberg.dk bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. Og til at indsamle data til Google Analytics.
Acceptér Cookies
x