FÅ STYR PÅ DIT BUDSKAB-FORLØB

Intensivt 1:1 forløb:
“FÅ STYR PÅ DIT BUDSKAB”

Definér din historie, din kernekunde, dit koncept og dit budskab.
Èn gang for alle.

 

Den vigtigste ting at huske, når du holder topmøde i din forretning, er … at det er en forretning!

Det betyder, at det ENESTE der er værd at fokusere på, er, at finde og dyrke de nøglekunder, der oplever allermest glæde ved at købe gode ting af dig.

Du må finde dit enestående og meningsfulde Blue Ocean. Definere det rette format for dine produkter. Bygge (ægte) relationer til dine kunder. Og arbejde i at få flere nye kunder ved hjælp af dem, du allerede har.

Og det kan kun gå for langsomt. Du oplever ikke flow, før det er på plads.

Du skal være så god, at de ikke ignorerer dig.


“FÅ STYR PÅ DIT BUDSKAB” er oplagt, når …

 • Du er TRÆT af al den snak om at ‘finde sin niche’. Du arbejder ud fra et helt andet mindset: Dit personlige kald. Dit livsformål.
  Du vil træde i karakter med dine meninger og holdninger og produkter, der ikke ligner noget som helst andet på markedet.
 • Du har svært ved at definere, hvad du skal sige, skrive og udvikle, så du får loyale kunder. Du har brug for at identificere, hvem der i virkeligheden er dine kernekunder.
 • Du arbejder for de kunder, der kontakter dig. Du savner kontrol
  over, hvem du arbejder for – og hvilke produkter du leverer.
  Du har brug for at udvikle et ind-til-benet koncept, der passer
  100% til dem, du kan hjælpe mest
 • Du kan ikke få nerve i din tekst, når du skriver. Det føles konstrueret og slet ikke, som du ser dig selv. Du har brug for hjælp til at finde din egen, autentiske tone, der rigtig brænder igennem.
 • Du er usikker på, hvad du skal skrive hvor på din hjemmeside.
  Du har brug for hjælp til at få en overbevisende struktur – og en webtekst, der taler ind i hjertet på din kernekunde.
 • … og hvad skal du for øvrigt skrive på de sociale medier og det salgsmateriale, du skal have lavet?

”Merete har en særlig evne til at se, mærke og definere hvem du er, og hvad du står for som person – samtidig med, at hun lader det være op dig alene, hvordan du definerer din forretning og dit budskab. Hun er meget vedholdende, og giver dig troen og styrken til at gennemføre dine tiltag, hvis du selv skulle komme i tvivl.”

Helle Kragh / Helle Kragh Coaching  

 

Sådan er “FÅ STYR PÅ DIT BUDSKAB” bygget op:

 1. Forud for første telefonsamtale sender du din webadresse og eventuelt materiale, som du tænker, jeg skal se
 2. Inden vores første telefonsamtale modtager du en individuelt tilpasset spørgeguide. Dine svar er din forberedelse og starter din budskabsafklaring. Nu er du allerede i fuld gang…
 3. Jeg forbereder mig på baggrund af dine svar i spørgeguiden forud for vores første telefonsamtale
 4. Vi har en uddybende 1-times telefonsamtale, hvor vi afklarer dine konkrete problemstillinger på målgruppe og koncept – og de næste, naturlige tiltag til at komme videre
 5. Du modtager et gennemarbejdet oplæg til budskabsramme og struktur på din hjemmeside. Du får anbefalinger, en GULDGRUBE af gode råd – råt for usødet – og udførlige forslag til indhold på hver eneste landingpage (max. 5 sider)
 6. Med afsæt i strukturoplægget laver du en råtekst til hver landingpage på hjemmesiden (og andet salgsmateriale, hvis du har brug for det) og sender til mig
 7. Jeg finjusterer din råtekst, så salgspsykologi, søgeoptimering (SEO), din mission og din autentiske stemme går op i en højere enhed

Med “FÅ STYR PÅ DIT BUDSKAB” får du et intensivt 1:1 samarbejde med en kommunikationsmentor, der arbejder kompromisløst med kundeforståelse, konceptudvikling og tekstforfatning, der tiltrækker de kunder, du ALLERHELST vil arbejde sammen med.

Du får samtidig adgang til mit netværk af stærke ressourcepersoner, der har samme tilgang til forretning som mig – og dig.


Pris for “FÅ STYR PÅ DIT BUDSKAB”:

5.900 kroner + moms (og alle pengene værd. Din investering er mindre end udgiften til den netværksgruppe, du ikke har fået meget ud af.)

Og du skal handle nu, for du HAR allerede prøvet at komme i mål med det her længe …

 • Cirklet omkring, hvad det egentlig er, du leverer til dine kunder
 • Været på alverdens foredrag, seminarer, webinarer, iværksætterkurser og udviklingsforløb
 • Blevet bombarderet med do’s & dont’s fra guruer – men alligevel har du ikke fået din afklaring på plads
 • Og nu ligger du efterhånden søvnløs over, at du er NØDT TIL at få ringet ud virksomheder, så der kommer penge i kassen

Med “FÅ STYR PÅ DIT BUDSKAB” får du defineret din historie, din kernekunde, dit nichekoncept og dit budskab. Én gang for alle.

PS:

Du kan dele betalingen op i to måneder – altså betale 1. halvdel + moms ved opstart, og 2. halvdel + moms i næste måned.
Ingen renter – ingen gebyrer.

Kan du ikke overskue at skrive råtekst?
Tag fat i mig. Det finder vi en løsning på.

”Merete var min ‘ven i nøden’, da løbende tekst-tilpasninger på mit website var løbet løbsk. Tre e-mail udvekslinger og en lille uge senere er der tekstmæssigt overblik og klarhed. Merete stiller spørgsmål, giver fantastiske råd (også udover tekst), og twister mit eget tekstoplæg, så jeg bliver klar i spyttet. Absolut ikke sidste gang jeg får sparring fra denne über-kompetente dame.”

Hanne Alsen / workatlife.dk

Hvad siger du –  vil du have styr på det nu?

Ring til mig i dag på T. 26 66 66 13 eller kontakt mig her:  

De obligatoriske felter har en stjerne (*).

Dit navn*

Din e-mail*

Din webadresse

Din udfordring*

Meretevandenberg.dk bruger cookies til at gøre din oplevelse bedre. Og til at indsamle data til Google Analytics.
Acceptér Cookies
x